Aktualitások

  • 07Október

    A napelemes rendszerek pályázati sajátosságai

    Napjaink egyik legelterjedtebb energiakorszerűsítési és költséghatékonysági lehetősége a megújuló energiaforrások használata, ezen belül is a napelemes rendszerek alkalmazása. A napenergia segítségével történő villamosenergia termelés elterjedésében a különböző állami, illetve európai uniós pályázati források is jelentős szerepet játszanak. Az alábbiakban azon általános tudnivalók kerülnek bemutatásra, amelyekkel egy napelemes rendszerre irányuló pályázat során találkozhatunk.
  • 07Október

    Elszabadult a villamosenergia-ára, 2017-hez képest 300 százalékos növekedés is tapasztalható - egyre nagyobb az érdeklődés az ipari napelemes rendszerek iránt

    Megállíthatatlannak látszó áremelkedés tapasztalható a villamosenergia piacon. Az utóbbi időben egyre több fórumon találkozhatunk olyan kérdésekkel, amelyek próbálják megfejteni, hogy mitől robbantak fel az árak, mi történik az árampiacon, és milyen folyamatok húzódhatnak meg a háttérben. A legaggasztóbb fejlemény, hogy az előrejelzések alapján a szélsőségesen magas árak egy új, állandósuló állapotot jelenthetnek, amivel a jövőben az európai gazdaság szereplőinek meg kell tanulniuk együtt élni.
Ugrás az oldal tetejére